Kontakt oss!

Om forfatteren

Anne Linn Vingelsgaard SchärerDa kviknedølen Anne Linn Vingelsgård Schärer var liten (og forsåvidt også fremdeles) var bøker og det å bli lest for en av de tingene som betydde mest for henne. Med Lilletun-prosjektet ønsker hun å gjenskape en verden slik man gjerne ser den når man er liten; en stor og spennende verden i et lite miljø. Hennes største drøm er å skrive historier man kan bli ordentlig glad i, og formidle nærhet og kjærlighet til et sted hvor man er like glad i omgivelsene og dyrene som i menneskene. I tillegg til å skrive historier spiller Anne Linn piano i Krast og i duoen Anne Linn & Siri. Hun har studert Prosjektledelse Kultur, vært festivalsjef i Livestock, og jobber nå som kulturhusleder på Røros. 

Kontakt: annelinn@lilletun.no \\ 95017588 

Om illustratøren

Trine Louise Ween ble akkurat ferdig med en bachelorgrad i Visuell Kommunikasjon i Bergen. Trine synes det er viktig å undersøke de melankolske stundene i livet, og finne måter å uttrykke disse på, gjerne med en humoristisk undertone. Gjennom arbeidet ønsker hun å lære nye ting, undersøke og utvikle seg. 

Trine ble i vår ansatt hos Illustratørene i Oslo, og mer av hennes arbeid kan sees her:

Illustratørene: http://illustratorene.no/

Rabledesign: http://www.rabledesign.com/


Om illustratøren av "Papegøyen fra Amazonas"

Trine Mangersnes er pedagog og illustratør, hun liker best å jobbe med barn og barnebøker.  Hun er utdannet illustratør med en BA (hons) i Illustrasjon/visuell kommunikasjon fra Edinburgh College of Art, med spesialisering på barnebøker, i tillegg har hun studert kunsthistorie og pedagogikk ved Universitetet i Stavanger. Trine er rogalending, men har faktisk en oldemor fra Østerdalen. Trine bor nå i Oslo.

Kontakt: mangersnes.trine@gmail.com, www.trinemangersnes.com


Om designeren

Vibeke Stølan Lecoqc kommer fra Nytrøa i Østerdalen, og gikk på skole  sammen med Anne Linn. De to spilte også flere år i samme band, for  Vibeke er en ganske rå rockegitarist! Vibeke har en Bachelor of Arts (BA) graphic design fra Western Washington University, og bor nå i USA hvor hun jobber med web-design.   
Kontakt: vibeke@krast.no, LinkedIn
 


Ønsker du å kontakte oss eller noen som bor på Lilletun? Besøk oss på facebook eller send din hilsen her: